Over de website

Op mijnprivatelease.com kun je terecht voor het vergelijken van verschillende private lease aanbieders en hun prijzen. Dankzij het handige overzicht krijg je in één oogopslag een duidelijk beeld van jouw mogelijkheden. Heb je interesse in private lease als particulier of wil je meer informatie hierover inwinnen? Alle informatie wordt voor je op een rij gezet: je kunt eenvoudig selecteren en op basis van je budget, wensen en behoeften je opties bekijken. Dankzij de handige private lease vergelijker zie je direct welke opties je hebt, en kun je de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen om zo te bepalen welke leaseauto en leasemaatschappij de beste keuze is.

Private lease: zo werkt het

Om erachter te komen welke leaseauto het best bij jou past op basis van budget, wensen en behoeften, is het belangrijk om deze eisen in te vullen. Dit doe je als volgt:

 1. Op de homepage begin je met het selecteren van de maximale maandlasten en het merk. Ook kun je ervoor kiezen om alle auto's te tonen i.p.v. één specifiek merk.
 2. Alle auto’s van de verschillende leasemaatschappijen worden in een overzicht weergegeven.
 3. In dit overzicht kun je nog meer selecties toepassen: bijvoorbeeld een specifieke carrosserie, brandstof, transmissie, etc. Zo kun je ook kiezen voor hybrides of volledig elektrische leaseauto’s.
 4. Tevens kun je in dit overzicht alle private lease opties tonen van één leasemaatschappij of één specifiek merk.
 5. Ook kun je hier selecteren op prijs, merk, of verbruik om zo nog specifieker te filteren
 6. Pas de filters toe: nu kun je alle verschillende auto’s die binnen deze wensen passen bekijken en vergelijken
 7. Je kunt op de afbeelding van de auto klikken om een uitgebreider overzicht te krijgen of direct op één van de verschillende leasemaatschappijen en prijzen klikken om doorverwezen te worden naar de website van de leasemaatschappij. Hier kun je een offerte aanvragen en overige informatie opvragen.

Goedkoopste leaseauto vinden

Om de goedkoopste private lease te vinden is het dus aan te raden om zo specifiek mogelijk te filteren. Door van te voren een plan en budget te maken weet je van te voren wat je per maand kwijt kunt zijn voor een leaseauto. Het is dus belangrijk om van te voren ook te kiezen voor brandstof: je kunt hierbij kijken wat goedkoper is en uiteindelijk per maand dus nog voordeliger. Bekijk ook de looptijd van het contract: een langere looptijd betekent een lager bedrag per maand. Let ook op de kilometerbundel: wanneer je hierover heen gaat moet je extra betalen per kilometer die je extra gereden hebt. Het is dus belangrijk om hier bij voorbaat over na te denken. Dit kun je ook navragen bij het gekozen leasemaatschappij.

Wat kun je van ons verwachten?

Er zijn ook een aantal diensten die je van ons kunt verwachten, zodat wij jou kunnen helpen aan een goede private lease deal:

 • Wij werken alleen samen met betrouwbare leasemaatschappijen
 • Je kunt in een makkelijk overzicht alle leasemaatschappijen vergelijken
 • Je vraagt eenvoudig vrijblijvende offertes aan
 • Alle private leaseauto’s vind je in één overzicht

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen over private lease? Kijk bij de veelgestelde vragen pagina, wie weet wordt jou vraag daar al beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op!