De geschiedenis

Audi kent als merk zijn oorsprong in het bedrijf Horch Automobielwerke. Dat werd in 1899 opgericht door onder andere August Horch. Op 19 juli 1909 richtte de inmiddels ontslagen Horch een nieuwe fabriek op, Audi. Later vormden Audi en Horch samen met nog twee merken de Auto-Union. De vier ringen, die nu symbool staan voor het merk, stonden toen symbool voor de samenwerking tussen de vier fabrikanten. Na de Tweede Wereldoorlog kwam de fabriek enige tijd in handen van Mercedes-Benz. Sinds 1965 is de fabriek in handen van Volkswagen. Dat is het tegenwoordig nog altijd, mede dankzij de introductie van een hele reeks nieuwe modellen.

De kernwaarden van Audi

Het merk Audi is door de jaren heen flink actief geweest met de introductie van nieuw modellen. Daaraan is ook af te lezen wat de kernwaarden van de onderneming zijn. Zo is design altijd een belangrijke waarde geweest van de fabrikant. Nog altijd is de vormgeving een belangrijk punt van aandacht. Daarnaast mag de kwaliteit ook niet uit het oog verloren worden. Tot slot is het zo dat de fabrikant altijd op zoek is naar innovatie. Dit was al zo ver voordat innovatie voor anderen een kernwaarde werd. Ook zal dit in de toekomst zo blijven.

De Audi van nu

Wie kijkt naar het merk Audi ziet dat het één van de vooraanstaande merken in de auto-industrie is geworden. De modellen zijn gericht op allerlei verschillende soorten rijders. Van de compacte A1 die in 2010 aan de line-up werd toegevoegd, tot en met de A8. Ook de Q-modellen zijn zeer populair. Dit zijn SUV’s die de fabrikant op de markt brengt. Daarnaast heeft Audio ook zijn sporen verdiend in de autosport en zijn daar modellen als de TT en de R8 uit voortgekomen. Op die manier is er voor iedereen een model in de line-up te vinden en is het merk zeer veelzijdig te noemen.

Audi private lease

De meeste mensen zouden graag in een nieuwe Audi rijden. De sportieve uitstraling, de technologische snufjes en een comfort waar menig autoliefhebber van smult. Een drempel voor velen is de prijsklasse waar Audi zich in bevindt. Audi behoort namelijk tot het hogere segment en hier hangt dan ook een hoger prijskaartje aan. Door te kiezen voor private lease vermijd je de te betalen aanschafprijs van de Audi. Je betaald daarentegen een vast maandbedrag voor de gewenste leaseperiode en kilometerbundel. Momenteel is de Audi A1 Sportback de populairste private lease auto van het Duitse automerk.

Vanaf: € 579,00

Audi A3 sportback

30 TFSI Pro Line
  • local_gas_station Benzine
  • directions_car 4.6 l / 100 km
Vanaf: € 724,00

Audi Q4 e-tron

40 Advanced edition
  • battery_charging_full Elektrisch
  • directions_car 534 km

Bekijk het volledige private lease aanbod
van Audi

Bekijk aanbod arrow_forward