IkRij.nl is het private lease label van Witteburg. Dankzij hun faciliteiten kunnen ze leaseauto’s snel leveren, goed onderhouden en eventuele schades vakkundig herstellen. Wil je geen gedoe? Dankzij IkRij.nl kun je een nieuwe auto rijden tegen een vast maandtarief. Wat moet je nog zelf doen? Tanken en af en toe de auto wassen. In het maandtarief zijn immers alle reparaties, het onderhoud en de banden, de verzekering, de motorrijtuigenbelasting, pechhulp in binnen- en buitenland en vervangend vervoer in Nederland inbegrepen.

Geen gedoe, omdat je geen grote investering hoeft te doen. Bovendien is er bij het privé leasen van een auto geen sprake van financiële bijtelling. Ook is er geen sprake van financiering of van een slotbetaling. Je loopt bij private lease dus geen financiële risico’s.

Geen gedoe, omdat je je huidige auto bij IkRij.nl kunt inruilen. Je kunt een taxatie aanvragen door op de website van IkRij.nl een formulier in te vullen. Het door IkRij.nl geboden bedrag wordt op je bankrekening gestort.

Geen gedoe, want je kunt een korting van € 15 euro per maand ontvangen. Je kunt honderden euro’s besparen als je leaseauto mag worden voorzien van IKRIJ.NL stickers.

Geen gedoe, want er is, omdat IkRij.nl beschikt over de beste faciliteiten wat betreft levering, onderhoud, reparatie & banden en vakkundig schadeherstel, slechts één aanspreekpunt.

Bij IkRij.nl zijn 16 autodealers aangesloten. De bij deze leasemaatschappij aangesloten autodealers werkzame professionals zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Ze helpen je ongetwijfeld snel op weg. Klanten van deze leasemaatschappij kunnen vertrouwen op de service van deze professionals. Heb je pech onderweg? Deze leasemaatschappij beschikt over een 24/7 hulpdienst.

Goedkoop en zonder gedoe autorijden? Door te kiezen voor IkRij.nl kun je tegen een vast, scherp tarief zorgeloos autorijden. Je kunt alles snel en eenvoudig online regelen. Het leasebedrag is standaard inclusief verzekering, want een ongeluk zit helaas in een klein hoekje.

Heb je nog een vraag over private lease? Klik dan op de website van IkRij.nl website op faq. Je vindt dan een overzicht van vaak gestelde vragen over private lease. Natuurlijk vind je hier ook de antwoorden op deze vragen.

Kenmerken

 • Contracten mogelijk vanaf 24, 36, 48 of 60 maanden
 • Prijzen zijn gebaseerd op 5.000 kilometer per jaar.
 • Beschikbare kilometerbundels 5.000, 10.000, 15.000, 20.000, 25.000, 30.000 en 35.000 kilometer.
 • Geen borg verreist.
 • Je wordt bij IkRij.nl BKR geregistreerd.
 • IkRij.nl beschikt over het Keurmerk Private Lease
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan betaal je €0.06 per meer gereden kilometer. De meerkosten worden afgesproken bij het afsluiten van het leasecontract. 

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Motorrijtuigenbelasting
 3. Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel
 4. Kosten van het op kenteken zetten van uw auto
 5. Pechhulp 24 uur per dag, zeven dagen in de week
 6. Hulp bij een ongeval in Nederland en andere landen
 7. Afschrijving
 8. Verzekering
  1. WA- & Casco
Vanaf: € 699,00

Volkswagen ID.4

77 kWh Pro
 • battery_charging_full Elektrisch
 • directions_car 501 km

Bekijk het volledige private lease aanbod
van IkRij.nl

Bekijk aanbod arrow_forward