Bij Auto.nl koop of lease je een nieuwe auto online. Dankzij Auto.nl is het kopen en leasen van een auto gemakkelijker geworden. Je hoeft immers niet meer langs tien verschillende dealers. Auto.nl heeft geen showrooms. Wellicht vraag je je daarom af hoe het geregeld is met de service en onderhoud. Dat is goed geregeld, want Auto.nl werkt samen met een netwerk van circa 140 dealers die verspreid zijn over heel Nederland. Dit zijn alle vestigingen van Broekhuis en van Louwman.

Je kunt bij Auto.nl dus ook een auto leasen. Overweeg je om een auto te leasen bij Auto.nl? Klik dan op hun website op private Lease. Je komt dan op een pagina met de door Auto.nl aangeboden leaseauto’s. je ziet dat je al een kleine auto kunt leasen voor minder dan 200 euro per maand. Door op de afbeelding van de auto te klikken zie je van welke opties deze auto is voorzien. Auto.nl heeft het de klanten gemakkelijk gemaakt door een model te voorzien van de meest populaire opties.

Kies je voor private lease? Dan kies je voor zekerheid. Je rijdt in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het doen van een investering is niet nodig. Bovendien zitten er nooit meer dan vier weken tussen het moment dat je het leasecontract tekent en de levering van de auto. Je fraaie leaseauto staat dus in no-time voor je deur.

Enkele voordelen van leasen via Auto.nl:

 • De leaseauto wordt gratis afgeleverd op een moment dat het jou uitkomt. Auto.nl bezorgt door heel Nederland. Auto.nl neemt telefonisch contact met je op om een tijd en een locatie in te plannen. Vaak levert Auto.nl de leaseauto thuis af, maar kan de auto desgewenst ook ergens anders afleveren.
 • Ga je een leaseovereenkomst aan? Dan heb je het recht om die overeenkomst binnen veertien dagen op te zeggen. Je kunt dit doen zonder opgaaf van redenen. De 14 dagen beginnen na de dag waarop je de leaseauto in ontvangst hebt genomen. Uiteraard krijg je alle betalingen die je hebt gedaan van Auto.nl terug. Doorgaans staat het totaalbedrag binnen 14 dagen na ontbinding van het leasecontract op je rekening. De auto wordt gratis weer opgehaald. Auto.nl belt je voor een voor jou geschikt tijdstip in te plannen.
 • Heb je een bepaald merk gekozen? Dan kun je voor onderhoud en reparatie terecht bij elke dealer van dat merk. Hoogstwaarschijnlijk kan onderhoud en reparatie van de leaseauto dus bij jou in de buurt. Over de kosten van reparatie en onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want die zitten uiteraard inbegrepen in het maandbedrag. Zo wordt voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.

Op de website van Auto.nl worden een aantal vragen over het leasen van een auto beantwoord:

 • De hoogte van het eigen risico en wanneer je moet betalen.
 • De vraag of je korting krijgt op het maandelijkse leasebedrag als je schadevrije jaren hebt.
 • De vraag waar je terecht kun voor onderhoud en reparatie bij private lease.

Heb je andere vragen? Klik dan op de website op Start een gesprek. Je kunt kiezen uit een telefoongesprek, een chatgesprek, het versturen van een email of het stellen van je vraag via WhatsApp.


Kenmerken

   • Contracten zijn mogelijk vanaf 24, 36 of 48 maanden.
   • Beschikbare kilometerbundels 5.000, 10.000, 15.000 en 20.000, 25.000 en 30.000, 35.000 en 40.000 kilometer.
   • De laagste prijs is gebaseerd op 5.000 of 10.000 kilometer per jaar.
   • Eigen risico bedraagt €300,- bij cascoschade en bij ruitschade €90,-
   • Bij Auto.nl wordt je BKR geregistreerd.
   • Onderhoud en eventuele reparaties worden altijd uitgevoerd bij de dealer bij jou in de buurt.
   • Inruil van je huidige auto is mogelijk bij Auto.nl
   • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan worden er meer kosten in rekening gebracht. De meerkosten worden afgesproken bij het afsluiten van het lease contract. Bij minder gereden kilometers wordt er een vergoeding teruggegeven.
   • Bij Auto.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Dan haalt Auto.nl de auto op en krijg je het geld weer terug.
   • Auto.nl werkt samen met Alcredis Finance en Broekhuis Lease. Beide leasepartners beschikken over het Keurmerk Private LeaseWanneer je een auto bij Auto.nl leaset ben je dus verzekerd van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

   Waar bestaat het leasetarief uit?

   1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
   2. Afschrijving
   3. Wegenbelasting
   4. Onderhoud, ook bandenvervanging wanneer deze versleten zijn
   5. Reparaties
   6. All-risk verzekering
   7. 24/7 pechhulp
   8. Vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties aan jouw private leaseauto
   9. Aflevering aan huis bij het starten van de leaseperiode
   10. Ophalen van de auto bij het eindigen van de leaseperiode
   Vanaf: € 445,00

   Peugeot 208

   Active 50kWh Electric 136 pk
   • battery_charging_full Elektrisch
   • directions_car 340 km
   Vanaf: € 485,00

   Opel Mokka

   1.2 Edition
   • local_gas_station Benzine
   • directions_car 5.5 l / 100 km

   Bekijk het volledige private lease aanbod
   van Auto.nl

   Bekijk aanbod arrow_forward