Je wilt graag in een nieuwe auto rijden, maar je wilt vooraf geen grote investering doen. Ook wil je genieten van gemak en zekerheid. Kies daarom voor Athlon, een grote leasemaatschappij met behalve vestigingen in Nederland ook tien vestigingen in Europa. Het is een leasemaatschappij met een zeer groot aanbod van leaseauto’s tegen betaalbare leasetarieven. Je kunt bij Athlon Private Lease de door jou gekozen auto geheel naar je eigen wensen samenstellen. Ook jij kunt profiteren van hun jarenlange ervaring in autolease. Uiteraard is Athlon in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Je weet dus zeker dat je bij deze leasemaatschappij zorgeloos een auto kunt leasen. Je kunt bij Athlon overigens zowel een nieuwe auto als een occasion leasen.


Athlon biedt nog meer zekerheden dan het Keurmerk Private Lease. Je kunt het leasecontract kosteloos ontbinden bij scheiding of ontslag. Je hoeft bij Athlon ook geen borg te betalen. Bovendien doet Athlon niet moeilijk over een krasje of deukje. Ook wordt er rekening mee gehouden dat je nooit precies kunt bepalen hoeveel kilometers je per jaar rijdt. Als je meer kilometers rijdt dan in het leasecontract is vermeld moet je bijbetalen en als je minder rijdt krijg je natuurlijk geld terug.

Wil je meer dan het standaard leasecontract van Athlon te bieden heeft? Dat is mogelijk. Je kiest dan, tegen een geringe meerprijs, voor extra modules. Standaard biedt een leasecontract van Athlon bijvoorbeeld een vervangende auto na drie dagen. Wil je liever al na een dag de beschikking hebben over een vervangende auto? Dan kies, tegen een meerprijs van €7, voor de module Vervangend Vervoer na 24 uur. Deze module Vervangend vervoer geldt ook in het buitenland. Andere modules waar je tegen een geringe meerprijs per maand voor kan kiezen zijn All Season banden, een Schade Verzekering Inzittenden en een Verlaging Eigen Bijdrage die je moet betalen per schadegeval.

Nog enkele redenen om te kiezen voor Athlon Private Lease: een scherp leasetarief, een leasetarief dat onafhankelijk is van leeftijd en dat niet wordt verhoogd als de verzekeringspremie tussentijds wordt verhoogd. Bovendien blijven bij Athlon je schadevrije jaren behouden.

Kenmerken

 • Contracten mogelijk vanaf 24, 36, 48 of 60 maanden.
 • Beschikbare kilometerbundels 5.000, 10.000, 15.000, 20.000, 25.000, 30.000 en 35.000 kilometer.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 5-10.000 kilometer per jaar.
 • Je betaalt bij Athlon geen borg vooraf.
 • Het eigen risico per schadegeval bedraagt €300. Door te kiezen voor de Module Verlaging Eigen Bijdrage, tegen een meerprijs van €9 per maand, wordt dit bedrag verlaagd tot €150 per schadegeval.
 • Je wordt bij Athlon BKR geregistreerd.
 • Stickerkorting, door jouw auto te bestickeren met Athlon Privé lease krijg je een korting van €15,- per maand.
 • Inruil van jou oude auto is mogelijk.
 • Lig je in een scheiding of wordt je ontslagen? Bij Athlon kun je altijd boetevrij jou private leasecontract beëindigen.
 • Athlon beschikt over het Keurmerk Private Lease
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan wordt er €0,06 per kilometer in rekening gebracht. Bij minder gereden kilometers krijg je geld terug. De meerkosten worden afgesproken bij het afsluiten van het leasecontract. Bij minder gereden kilometers wordt er een vergoeding teruggegeven. 
 • Je mag zonder bij te betalen 500 kilometer meer rijden per jaar dan de afgesproken kilometerbundel.

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Motorrijtuigenbelasting
 3. Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel
 4. Kosten van het op kenteken zetten van uw auto
 5. Pechhulp 24 uur per dag, zeven dagen in de week
 6. Hulp bij een ongeval in Nederland en andere landen
 7. Vervangend vervoer, na 3 dagen. Na 24 uur is ook mogelijk, dit tegen een meerprijs van €7,- per maand.
 8. Afschrijving 
 9. Verzekering
  1. WA- & Casco
  2. Schadeverzekering inzittenden

Bekijk het volledige private lease aanbod
van Athlon

Bekijk aanbod arrow_forward