Je auto leasen bij een betrouwbare organisatie die een naam heeft hoog te houden? Overweeg dan om een auto te leasen bij ANWB private lease. Deze organisatie biedt, in samenwerking met Leaseplan, veel leaseauto’s aan. Bij pech onderweg is er natuurlijk de vertrouwde en deskundige service van de Wegenwacht.

Je kunt bij deze aanbieder een leaseauto geheel vrijblijvend en zonder kosten aanvragen. Hoe? Door in het aanvraagformulier de door jou gewenste kleur, opties, looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers per jaar te selecteren. Zo kom je direct te weten welk bedrag je per maand moet betalen voor de door jou gekozen leaseauto.

Natuurlijk moet je de maandlasten wel kunnen betalen. Voorkomen moet worden dat je betalingsproblemen krijgt. Daarom kijkt ANWB na je aanvraag goed naar je financiële situatie. Bij een positief advies kun je de door jou gekozen leaseauto leasen. Bedenk wel dat 65% van het totale leasebedrag wordt doorgegeven aan de BKR.

Je gaat een auto leasen bij ANWB private lease en je bent in het bezit van een auto. Waarschijnlijk wil je die auto verkopen zonder gedoe, dus zonder vervelende onderhandelingen met mogelijke kopers en discussies met een autodealer over de inruilwaarde. Dat is gelukkig niet nodig. Je kunt je auto simpel en snel verkopen via ANWB Verkoopservice. Aanvragen van een bod doe je online. Binnen 1 werkdag ontvang je dan gratis een gegarandeerde prijs voor je auto. Gegarandeerd, dus het bedrag wordt op het moment van inleveren van de auto niet meer gewijzigd, tenzij je bij het aanvragen van het bod schades of mankementen hebt gemist. Heb je het bod geaccepteerd? Dan kun je de auto inleveren bij een van de inleverpunten. De inleverpunten vind je op de website van de ANWB. Na inlevering van de auto wordt het gegarandeerde bedrag binnen twee werkdagen op je bankrekening gestort. Heb je nog vragen over de ANWB Verkoopservice? Klik dan op de website onder Vragen over de ANWB Verkoopservice op Bekijk de veel gestelde vragen. Zo kom je bijvoorbeeld te weten wat de hoogte is van de servicekosten die de ANWB in rekening brengt.

Kenmerken

 • Contracten mogelijk vanaf 24, 36, 48 of 60 maanden.
 • Beschikbare kilometerbundels 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar.
 • Je betaalt bij ANWB private lease geen borg vooraf.
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan worden er meer kosten in rekening gebracht. De meerkosten zijn €0,09 cent per kilometer. 

 • Het eigen risico bedraagt €300,- 
 • Bij ruitvervanging geldt er een eigen bijdragen van €232,-
 • De verzekering van de leaseauto wordt op jouw naam geregistreerd. Daarom zijn de reeds opgebouwde schadevrije jaren nog geldig als je leasecontract is afgelopen. Bovendien tellen je schadevrije jaren als leaserijder ook mee. Koop je na afloop van de leaseperiode een auto? Dan zijn de schadevrije jaren van invloed op de hoogte van de no-claimkorting van de verzekering voor je nieuwe auto.
 • Je wordt bij ANWB private lease BKR geregistreerd.
 • Inruil van jouw huidige auto is mogelijk.
 • Er geldt geen maximum leeftijd. Ook hoef je geen minimaal aantal jaren in het bezit te zijn van een rijbewijs.
 • Uit onderzoek van de WUA is gebleken dat anwb.nl de beste private lease website is.
 • Lig je in een scheiding of wordt je ontslagen? Bij de ANWB kun je dan altijd kosteloos jouw leasecontract beëindigen.
 • ANWB private lease beschikt over het Keurmerk Private Lease

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Motorrijtuigenbelasting
 3. Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel
 4. Kosten van het op kenteken zetten van uw auto
 5. Pechhulp 24 uur per dag, zeven dagen in de week via de wegenwacht van de ANWB
 6. Hulp bij een ongeval in binnen of buitenland
 7. Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 8. Afschrijving
 9. Verzekering
  1. WA- & Casco
  2. Schadeverzekering inzittenden
Vanaf: € 364,00

Kia Stonic

ComfortLine
 • local_gas_station Benzine
 • directions_car 5.3 l / 100 km

Bekijk het volledige private lease aanbod
van ANWB

Bekijk aanbod arrow_forward