Lexus

Lexus staat voor passie. Hier laten de makers van Lexus auto’s zich het liefst door leiden. Nog nooit in een Lexus gereden? Probeer het dan eens. Het rijden in een Lexus moet altijd een plezier zijn voor al jouw zintuigen, dat is de filosofie. De eerste Lexus rolde in 1989 uit de fabriek. Lexus kwam voort uit het Toyota concern en had als hoofddoel te kunnen concurreren met andere luxe automerken. Het is een Japans volbloed paradepaardje uit de stal van Toyota.

Omotenashi: het streven naar perfectie

In Nederland kennen we de Hollandse gastvrijheid, dit valt echter in het niet bij het Japanse ‘omotenashi’. Letterlijk betekent dit begrip ‘de klant is god’. Het richt zich op het ultieme dienen van anderen, zonder dat hier een prestatie tegenover hoeft te staan. Bij Lexus hechten ze hier ook veel waarde aan, daarom is het tot een kernwaarde gemaakt in het bedrijf. Het ultieme respect voor de klant. Door altijd vanuit ‘omotenashi’ te werken, kan Lexus perfectie leveren. De producten en diensten zijn altijd volledig doordacht in het belang van de Lexus rijder. Verwachtingen dienen waargemaakt te worden en de service behoort perfect te zijn. Deze visie legt Lexus zeker geen windeieren. In 2020 werd het merk in Nederland uitgeroepen tot het meest betrouwbare merk van het jaar door de Consumentenbond.

De modellen

In Nederland kennen we op dit moment een aantal modellen. Zo is er de Lexus CT 200h, een compacte vijfdeurs met slimme hybride technologie. Super gemakkelijk, want dit betekent dat er geen stekker meer aan te pas komt. De Lexus RX was in 2005 de eerste hybride auto van het merk. Inmiddels heeft Lexus ook zijn eigen volledig elektrische Lexus UX 300 E; een SUV met een prachtig design.

Lexus private lease

De Lexus modellen kun je ook private leasen. Ben je op zoek naar een betrouwbare auto met slimme hybride of elektrische technologie dan is Lexus een slimme keuze. Door te leasen ben je verzekerd van een splinternieuwe Lexus voor een vast bedrag per maand. Alles is inbegrepen in het private leasetarief zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Via onze private lease vergelijker worden alle Lexus modellen in één overzicht weergegeven.

Bekijk het volledige private lease aanbod
van Lexus

Bekijk aanbod arrow_forward