Aiways is een relatief nieuw merk

Waar de historie van veel automerken behoorlijk wat jaren teruggaat, gaat dit voor Aiways niet op. Dit is namelijk een relatief nieuw merk in de autobranche. Het merk zag namelijk ‘pas’ in 2017 het levenslicht. Van origine komt Aiways uit China, maar het merk werkt samen met onder meer Duitse partners. De ontwikkeling startte met een wit vel papier en het idee om elektrische rijden zo makkelijk, aangenaam en voordelig mogelijk te maken. Aiways doelt hiermee niet alleen op het rijden in de auto, maar ook op het bestelproces en alles wat hier tussenin valt. Dit resulteerde uiteindelijk in de Aiways U5, de eerste auto die dit merk op de markt bracht.

Wat vindt Aiways belangrijk?

De missie van Aiways is om de uitdagingen in mobiliteit van morgen op te lossen en de overgang naar elektrisch rijden aan te jagen in de auto-industrie. Vandaar dat de slogan van dit bedrijf luidt: ‘Aiways maakt elektrisch rijden aangenaam’. Het automerk vindt het belangrijk om innovatieve auto’s op de markt te brengen. Vandaar dat er binnen het bedrijf dagelijks gewerkt wordt aan verbeteringen van de techniek. Daarnaast streeft Aiways naar toegankelijke techniek voor optimaal comfort. Vandaar dat de focus van dit automerk ook ligt op rijplezier en rijgemak.

Duurzaamheid staat eveneens hoog in het vaandel bij Aiways. Het gehele productieproces wordt constant doorontwikkeld, wat leidt tot een reductie van bijna nul als het aankomt op verspilde materialen in de productie van auto’s. Het bedrijf voorkomt bovendien verspilling van materialen door een constante monitoring van het gedigitaliseerde productieproces.

Aiways auto's van de toekomst

De Aiways U5 was de eerste elektrische auto die dit merk op de Europese markt bracht. Tijdens de productie van dit model is veel aandacht besteed aan innovatie en kwaliteit. Vandaar dat de U5 langzaam maar zeker steeds meer Europese markten verovert. Het merk heeft inmiddels al voet aan de grond gekregen in Duitsland, Frankrijk en België en ook in Nederland is het merk in opkomst. Dit komt onder meer door de unieke, klantgerichte werkwijze zonder prijzige showrooms. Hierdoor kan Aiways de klant de maximale waarde bieden. Momenteel produceert Aiways zo’n 200.000 auto’s per jaar.

Bekijk het volledige private lease aanbod
van Aiways

Bekijk aanbod arrow_forward