Je wilt voor een vast bedrag per maand in een nieuwe SEAT rijden. Ook wil je zelf de looptijd van het leasecontract, de hoogte van het eigen risico bij een schadegeval en het aantal kilometers dat je in een jaar denkt te gaan rijden bepalen. Bovendien wil je je nieuwe SEAT helemaal naar eigen wens kunnen samenstellen. Dan is een SEAT leasen van SEAT Financial Services iets voor jou.

Je least een SEAT rechtstreeks bij de dealer, tegen een scherpe leaseprijs. Je sluit het leasecontract dus af bij een SEAT dealer bij je in de buurt. Deze dealer verzorgt ook de service en het onderhoud van de leaseauto. Uiteraard kun je ieder model kiezen, van de compacte SEAT Mii tot de luxueuze SEAT Leon.

In het leasecontract is praktisch alles inbegrepen. Inbegrepen in het maandtarief zijn onder andere de wegenbelasting, de verzekering met allrisk dekking, reparatie en onderhoud. Niet inbegrepen zijn brandstof, het wassen van de auto, boetes, tolkosten en de hoogte van het eigen risico bij niet verhaalbare schade.

Je moet, als je een leasecontract afsluit, in ieder geval de looptijd van het contract en het aantal te rijden kilometers per jaar bepalen. Je kunt, tegen een meerprijs ook nog kiezen voor een lager eigen risico (€250 of €125), direct vervangend vervoer en winterbanden.

Wanneer kom je in aanmerking voor een leaseauto van SEAT Financial Services? Als je in het bezit bent van een geldig autorijbewijs en als je op de einddatum van het contract de leeftijd van 78 jaar nog niet hebt bereikt. Bovendien moet private lease natuurlijk wel passen bij je financiële situatie. Daarom wordt je financiële situatie door SEAT Financial Services gecontroleerd bij de BKR.

Heb je nog vragen over het leasen van een auto van SEAT Financial Services? Wil je bijvoorbeeld weten of anderen in de auto mogen rijden? Door op de website van SEAT te klikken op veel gestelde vragen vind je het antwoord op deze vraag en op andere vragen. Heb je toch nog vragen? Dan kun je SEAT natuurlijk bellen of mailen.

Heb je een klacht? Laat het SEAT dan weten. Vul het klachtenformulier in dat je vindt onder Klantenservice. Je ontvangt binnen tien dagen een inhoudelijke reactie.

Met Seat Private Lease kies je voor een leasecontract met lage vaste maandlasten. Deze maandlasten gelden ook als je geen schadevrije jaren hebt opgebouwd.

Kenmerken

 • Scherpe tarieven, officieel bij SEAT zelf (geen tussenpartijen)
 • Contracten mogelijk vanaf 24, 36, 48 maanden
 • Prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar en een looptijd van 48 maanden.
 • Ieder jaar krijgt u een e-mail van SEAT met daarin de vraag de totaal aantal gereden kilometers door te geven. Rijd u meer, dan zult u een extra vergoeding moeten betalen, rijdt u minder dan krijgt u geld terug. De te betalen vergoeding verschilt per lease-auto, check dit daarom in uw lease-offerte!
 • Het eigen risico bedraagt standaard €500,- per schade. Tegen een extra vergoeding per maand kunt u het eigen risico verlagen naar €250,- of €125,-
 • Opgebouwde of niet- opgebouwde schadevrije jaren zijn niet van invloed op het lease-tarief.
 • Het private leasecontract kan kosteloos worden opgezegd bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.
 • U wordt bij SEAT BKR geregistreerd.
 • SEAT Financial Services beschikt over het Keurmerk Private Lease
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan worden er meer kosten in rekening gebracht. De meerkosten worden afgesproken bij het afsluiten van het leasecontract. Bij minder gereden kilometers wordt er een vergoeding teruggegeven. (Dit wordt pas gedaan boven 5.000 Kilometer)

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Volle tank bij aflevering
 3. Rente en afschrijving
 4. Onderhoud, reparatie, APK en banden bij merkdealer
 5. Schadeherstel en ruitreparatie. Moet de ruit worden vervangen? Dan bedraagt het eigen risico €65.
 6. Pechhulp, ook in het buitenland
 7. Vervangend vervoer na 24 uur
 8. Wegenbelasting
 9. Verzekering
  1. All-Risk
  2. Schadeverzekering inzittenden
Vanaf: € 373,00

SEAT Ibiza

1.0 TSI Style
 • local_gas_station Benzine
 • directions_car 4.6 l / 100 km

Bekijk het volledige private lease aanbod
van SEAT

Bekijk aanbod arrow_forward