Natuurlijk wil je zonder gedoe en verrassingen voor een vast bedrag per maand een auto leasen. Daarom kies je voor Lease’m. Deze leasemaatschappij, onderdeel van PGA en het private lease label van MKB Lease, biedt je een leasecontract zonder kleine lettertjes en gedoe. Je weet dus waar je aan toe bent. Je weet dus zeker dat je een compleet private leasecontract hebt inclusief banden, onderhoud, 24 uur per dag pechhulp, vervangend vervoer na 72 uur en een allrisk verzekering. 


Ben je in het bezit van een auto? Als je kiest voor private lease moet je die auto verkopen. Wellicht wil je liever geen dure advertentie zetten, geconfronteerd worden met onbetrouwbare kopers of onderhandelen over de verkoopprijs van je auto. Dat hoeft ook niet. Je kunt je auto ook verkopen aan Lease’ m. NCT Car Trading, een zusterbedrijf van Lease’ m, doet een goed bod op je auto. Je ontvangt het bod binnen 4 uur na het invullen van een online invullen van een aantal gegevens over je auto. Uiteraard is dit een vrijblijvend bod, zonder verplichtingen.

Vind je het moeilijk om de juiste leaseauto te kiezen? Lease’ m helpt je bij het kiezen van een zo goed mogelijk bij je wensen passende leaseauto. Op de website van Lease’ m vind je een formulier dat je kunt gebruiken om je wensen in te vullen. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaald merk of type auto? Van welke opties moet de auto zijn voorzien? Wat zijn de andere wensen? Na verzending van het formulier neemt Lease'm vaak dezelfde dag nog contact met je op. Je krijgt van Lease'm een vrijblijvend advies.

Overweeg je om een auto te leasen? Waarschijnlijk heb je dan nog enkele vragen. Kijk op de website van Lease’ m bij veel gestelde vragen. Daar vind je veel vragen en antwoorden over privé leasen. Wellicht staat je vraag er niet bij. Dat is uiteraard geen probleem. Je kunt je vraag stellen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Lease'm zal binnen een werkdag contact met je opnemen. Uiteraard kun je Lease’ m ook van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 17.30 uur bellen of mailen.

Lease'm doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de dienstverlening optimaal verloopt. Heb je desondanks een klacht? Uiteraard kun je die klachten dan melden. Lease'm zal je klacht of opmerking serieus behandelen. Een minder ernstige klacht kun je telefonisch aan Lease'm melden. Een van de medewerkers zal proberen om de klacht direct op te lossen. Heb je een ernstige klacht, of ben je niet tevreden over de geboden oplossing? Meld dan je klacht online via het klachtenformulier van Lease’ m.

Lease'm is bij noodgevallen dag en nacht te bereiken. Heb je pech of schade onderweg? Bel dan naar het op de website van Lease’ m vermelde nummer en kies voor optie 1.

Kenmerken

 • Contracten mogelijk vanaf 24, 36, 48 of 60 maanden
 • Beschikbare kilometerbundels 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar.
 • Het eigen risico bedraagt €350,- per schade geval tenzij er in het leasecontract een andere bijdrage is afgesproken. Het wijzigen van de hoogte van het eigen risico is dus mogelijk bij Lease'm.
 • Lease'm heeft continu scherpe aanbiedingen, houd daarom de prijzen goed in de gaten!
 • Inruil van jouw huidige auto is mogelijk.
 • Heb je gekozen voor de optionele Inleverregeling van Lease’ m? Dan kun je je leaseauto zonder meerkosten voortijdig inleveren als je je baan verliest. Bij overlijden wordt het leasecontract kosteloos voortijdig beëindigd. Deze dekking is standaard opgenomen in het leasecontract.
 • Je wordt bij Lease'm BKR geregistreerd.
 • Lease'm beschikt over het Keurmerk Private Lease 
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan wordt er 0,06 per kilometer in rekening gebracht. De meerkosten worden afgesproken bij het afsluiten van het leasecontract. Bij minder gereden kilometers wordt er een vergoeding teruggegeven. 

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Rente en afschrijving
 3. Onderhoud, reparatie, APK en banden
 4. Schadeherstel en ruitreparatie
 5. Pechhulp 24/7 binnen heel Europa
 6. Wegenbelasting
 7. Na 72 uur kosten van vervangend vervoer binnen Nederland
 8. Volle tank bij aflevering
 9. Verzekering
  1. WA- & Casco
  2. Schadeverzekering inzittenden

  Bekijk het volledige private lease aanbod
  van Lease'm

  Bekijk aanbod arrow_forward