Hyundai Private lease wordt aangeboden in samenwerking met Arval. Arval beschikt over het Keurmerk Private lease. Hierdoor ben je dus automatisch verzekerd van de vijf zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Wanneer je in het bezit bent van een geldig rijbewijs mag je al vanaf 18 jaar een private leasecontract afsluiten bij Hyundai. Je hebt de keuze uit de nieuwste Hyundai modellen welke worden aangeboden tegen scherpe private leasetarieven. Kies je voor Hyundai Private Lease dan rijd je altijd in een splinternieuwe Hyundai.

Een extra voordeel is dat de private leasetarieven niet afhankelijk zijn van het aantal schadevrije jaren dat je hebt gereden. Je betaald dus altijd hetzelfde leasetarief, ook als je nog geen schadevrije jaren hebt. Tevens zijn er geen verborgen kosten zoals bijvoorbeeld reparaties, onverwacht onderhoud etc. Indien het onderhoud of een reparatie aan jouw auto langer duurt dan 48 uur heb je recht op vervangend vervoer. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Heb je pech tijdens je vakantie in het buitenland? Geen probleem, met Hyundai Private Lease heb je recht op pechhulp in heel Europa.

Van te voren schat je voor jezelf in hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden. Je hebt hierbij de keuze uit een vijftal kilometerbundels. 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer. Indien je meer kilometers rijdt dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Rijd je minder kilometers? Dan krijg je geld terug.

Kenmerken

 • Scherpe tarieven, officieel bij Hyundai zelf (geen tussenpartijen)
 • Contracten mogelijk vanaf 36, 48 en 60 maanden.
 • Beschikbare kilometerbundels 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar
 • Het eigen risico bedraagt €225,- per schade geval, tenzij er in het leasecontract een andere bijdrage is afgesproken.
 • Het is mogelijk om je oude auto in te ruilen bij Hyundai Private Lease
 • De minimale leeftijd voor het rijden in een private lease auto van Hyundai is 18 jaar. Uiteraard dien je in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
 • Schadevrije jaren zijn niet van toepassing op het leasetarief. Tijdens de leaseperiode worden er ook geen schadevrije jaren opgebouwd. Je kan wel een schadevrijverklaring opvragen na het aflopen van de leaseperiode.
 • Bij Hyundai heb je retourgarantie voor het opzeggen bij baanverlies.
 • Je wordt bij Hyundai BKR geregistreerd.
 • Hyundai Private Lease is in samenwerking met Arval. Arval beschikt over het Keurmerk Private Lease. De leasecontracten zijn dus helder, transparant en eerlijk.
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan worden er meer kosten in rekening gebracht. Rijd je minder kilometers, dan krijg je geld terug.

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Rente en afschrijving
 3. Onderhoud, reparatie, APK en banden bij merkdealer
 4. Schadeherstel en ruitreparatie
 5. Pechhulp in heel Europa
 6. Vervangend vervoer na 24 uur
 7. Wegenbelasting
 8. Volle tank bij aflevering
 9. Allriskverzekering

Bekijk het volledige private lease aanbod
van Hyundai

Bekijk aanbod arrow_forward