Leasemaatschappij Alphabet zag in 1997 het levenslicht als divisie van de BMW Group. Het hoofdkantoor van deze organisatie is gevestigd in het Duitse München. Vanuit hier heeft Alphabet zich steeds verder over de wereld verspreid. Inmiddels is het bedrijf in meer dan 30 landen actief. Vandaar dat we Alphabet vandaag de dag beschouwen als toonaangevende leasemaatschappij en mobiliteitsprovider.

Aangezien Alphabet een leasemaatschappij is met een internationaal karakter, verwacht je mogelijk dat dit een ver van je bed show is. Toch is dit niet het geval. Alphabet Nederland heeft namelijk een hoofdkantoor in Breda. Daarnaast zijn er nog acht vestigingen van deze leasemaatschappij verspreid door Nederland. Op deze manier werkt Alphabet aan mobiliteit en verduurzaming met een visie op de Nederlandse markt.

Merkonafhankelijk

Alphabet zag het levenslicht als divisie van de BMV Group. Daarom denk je mogelijk dat je bij deze leasemaatschappij enkel en alleen auto’s van dit merk kunt leasen. Dit is een misvatting, want Alphabet is namelijk merkonafhankelijk. Het gevolg hiervan is dat je er ook auto’s van andere merken kunt leasen. De leasemaatschappij is dag in dag uit bezig met alles wat te maken heeft met mobiliteit. Hierdoor kan Alphabet je adviseren wat in jouw situatie de beste leaseauto is.

Waarom kies je voor Alphabet?

Wie een auto wil leasen kan hiervoor bij een groot aantal leasemaatschappijen terecht. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je voor Alpahbet kiest. Hier zijn verschillende redenen voor op te voeren. Allereerst is de organisatie voor de derde keer uitgeroepen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland. Daarbij komt dat Alphabet ook nog eens jarenlange ervaring heeft in de autowereld. Extra bijkomstigheid is dat je verzekerd bent van 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland. Hierdoor word je altijd geholpen als je pech hebt met jouw leaseauto.

Groot en divers aanbod

Op het gebied van lease heeft Alphabet veel te bieden. Je kunt er voor private lease kiezen, maar ook voor shortlease. Daarnaast kun je er een auto huren en biedt Alphabet deelauto’s aan. Hier blijft het niet bij, want deze leasemaatschappij heeft bovendien een groot en divers aanbod leaseauto’s waar je uit kunt kiezen. Je kunt er onder meer een BMW leasen, maar er worden ook auto’s van andere merken aangeboden. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte leaseauto te vinden bij Alphabet.

Financiële toetsing

Voordat je bij Alphabet een auto kunt leasen, vindt er een financiële toetsing plaats. Na het versturen van jouw aanvraag ontvang je per mail een verzoek van EDR Credit Services om aanvullende gegevens aan te leveren. Deze financiële toetsing vindt plaats omdat Alphabet zeker wil weten dat je tijdens de looptijd van het leasecontract aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen. Wanneer er sprake is van een positief advies stuurt Alphabet je het private leasecontract toe.

Kenmerken

 • Contracten mogelijk vanaf 24, 36 en 48 maanden.
 • Beschikbare kilometerbundels 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar.
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan worden er meer kosten in rekening gebracht. Minder gereden kilometers worden niet vergoed.
 • Het eigen risico bedraagt €450,- Je kunt dit met 50% verlagen naar €225,-
 • Je wordt bij Alphabet private lease BKR geregistreerd.
 • Alphabet helpt je graag bij het verkopen van je huidige auto. Hiervoor werkt men samen met Emil Frey Car Trading.
 • Er geldt geen maximum leeftijd. Ook hoef je geen minimaal aantal jaren in het bezit te zijn van een rijbewijs.
 • Je kunt je leasecontract in sommige gevallen kosteloos opzeggen wanneer je door bepaalde privé omstandigheden je private leaseauto niet meer kunt betalen. Meer hierover kun je uitgebreid lezen in het Alphabet Beschermingsplan.
 • Alphabet private lease beschikt over het Keurmerk Private Lease

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Motorrijtuigenbelasting
 3. Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel
 4. Kosten van het op kenteken zetten van uw auto
 5. Pechhulp in binnen- en buitenland
 6. In Nederland vervangend vervoer wanneer de reparatie langer dan 24 uur duurt.
 7. Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 8. Afschrijving en rente
 9. Allrisk autoverzekering

Bekijk het volledige private lease aanbod
van Alphabet

Bekijk aanbod arrow_forward