Rechtstreeks een auto leasen van ŠKODA Financial Services biedt vele voordelen. Zo zijn er geen tussenpartijen en ben je altijd verzekerd van deskundig advies en onderhoud van jouw ŠKODA private leaseauto. ŠKODA Financial Services is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en echt alles is inbegrepen in het leasetarief. In tegenstelling tot andere leasemaatschappijen is de schadeverzekering voor inzittenden bij ŠKODA Financial Services ook standaard inbegrepen in het leasetarief. Heb je nog geen schadevrije jaren opgebouwd? Dan heeft dit geen invloed voor de berekening van het leasetarief.

Ben je in het bezit van een geldig autorijbewijs dan kom je in aanmerking voor een private leaseauto van ŠKODA Financial Services. De maximum leeftijd op de verwachte einddatum van het leasecontract mag 78 jaar zijn. Heb je nog een auto die je moet verkopen? Deze kun je bij de ŠKODA dealer inruilen tegen een marktconforme waarde.

Na ondertekening van het private leasecontract door beide partijen heb je nog een bedenktijd. Tijdens deze bedenktijd van 14 dagen kun je zonder opgaaf van reden en kosten je overeenkomst ontbinden.


Kenmerken

 • Scherpe tarieven, officieel bij ŠKODA Zelf (geen tussenpartijen)
 • Contracten mogelijk vanaf 24, 36, 48 en 60 maanden.
 • Beschikbare kilometerbundels 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar.
 • Het eigen risico bedraagt €500,- per schade geval, tenzij er in het leasecontract een andere bijdrage is afgesproken. Voor een meerprijs kan het eigen risico worden verlaagd naar €250,- of €125,-.
 • Inruil van jouw huidige auto is mogelijk.
 • Het private leasecontract kan kosteloos worden opgezegd bij bepaalde omstandigheden: verlies van je baan, als je arbeidsongeschikt raakt en bij een echtscheiding. Heb je een andere reden om je contract op te zeggen?. Opzeggen van een leasecontract is altijd mogelijk. Je moet dan wel een opzegvergoeding betalen.
 • Je wordt bij ŠKODA Financial Services BKR geregistreerd.
 • ŠKODA Financial Services beschikt over het Keurmerk Private Lease. De leasecontracten zijn dus helder, transparant en eerlijk.
 • Worden er meer kilometers gereden dan in het afgesloten leasecontract is vermeld? Dan worden er meerkosten in rekening gebracht. De meerkosten verschillen per kilometerbundel en kun je exact zien bij het aanvragen van een offerte. Bij minder gereden kilometers wordt er een vergoeding teruggegeven.

Waar bestaat het leasetarief uit?

 1. De leaseprijs is inclusief 21% BTW
 2. Rente en afschrijving
 3. Onderhoud, reparatie, APK en banden bij merkdealer
 4. Schadeherstel en ruitreparatie
 5. (Inter)nationale pechhulp
 6. Vervangend vervoer na 24 uur
 7. Wegenbelasting
 8. Volle tank bij aflevering
 9. Verzekering
  1. WA- & Casco
  2. Schadeverzekering inzittenden