access_time Geplaatst op Tuesday 02 April 2024 | Terug naar het overzicht

We zijn blij jullie te kunnen melden dat we vanaf nu Van Mossel Privé Lease hebben op kunnen nemen als aanbieder in onze private lease vergelijker!

Van Mossel

Van Mossel Privé Lease is onderdeel van Van Mossel Automotive Group en is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Van Mossel onderscheidt zich van ander dealers met 437 vestigingen verdeeld over 6 landen! Het aanbod over deze vestigingen bestaat uit 39 verschillende automerken, hiermee komen ze de belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ absoluut na.

Van Mossel Private lease

Net als al onze andere aanbieders bezit Van Mossel ook het Keurmerk Private lease. Wat voor ons een belangrijk punt is voor een goed partnerschap. Alle auto’s zijn all-inclusive voor een vast maandbedrag. Dit houdt in dat service, onderhoud, verzekering, pechhulp en de verzekering hier al in zijn meegenomen. Het enige waar je zelf dus rekening mee hoeft te houden is het maandbedrag en de brandstof of elektriciteit. Door gebruik te maken van het protectie plan ben je ook verzekerd van ondersteuning wanneer je financiële situatie veranderd. Denk hierbij aan gedwongen ontslag, arbeidsongeschiktheid of een permanente rijontzegging wegens ziekte of ouderdom.

Onderscheidend

Van Mossel onderscheidt zich onder andere met een scherp maandbedrag in combinatie met een uitgebreid aanbod. Dit aanbod bevat diverse merken in alle segmenten en aandrijvingsvormen. Van wege de omvang zijn de meeste modellen erg snel leverbaar en is het geen probleem om jouw huidige auto in te leveren bij een van de dealers. Met de 437 vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!