foto blog goedkoopste private lease

access_time Geplaatst op Wednesday 13 November 2019 | Terug naar het overzicht

Je wil graag een auto leasen, maar wil niet te veel geld uitgeven. Wat zijn de mogelijkheden en waar op te letten bij het kiezen van een goedkope private leaseauto.

Een private leaseauto van maximaal 250 euro

Voor een maandbedrag van nog geen 250 euro kun je leuke auto’s private leasen. Van een Opel Karl tot een Seat Ibiza, er is veel mogelijk. Ga je echt voor de allergoedkoopst, let dan op of het een 3-deurs of een 5-deurs uitvoering is. Ook is het fijn om bijvoorbeeld airconditioning, cruise control en een radio/mp3/cd speler in de auto te hebben. Check daarom goed de standaarduitrusting van de auto en beslis voor jezelf of dit voldoende is. Voor een kleine meerprijs per maand kun je bij de meeste leasemaatschappijen opties zoals cruise control, navigatie, audiosysteem en nog veel meer leuke en vooral handige opties toevoegen.

Is het met een leuk uitgeruste auto wel mogelijk om te private leasen onder de 250 euro

Dit is absoluut mogelijk! Onder de 200 euro zijn er al diverse leuke auto’s beschikbaar. En voor een paar tientjes extra per maand voorzie je jouw private leaseauto van leuke en handige opties. En belangrijker, je blijft keurig onder de 250 euro per maand. Heb je nog een oude auto en wil je deze verkopen? Overweeg dan om de auto in te ruilen bij de leasemaatschappij waar je een leuke private leaseauto hebt gevonden. Hierdoor kan het maandbedrag nog gunstiger uitvallen. Ook is het mogelijk om bij diverse private leasemaatschappijen jouw private leaseauto te delen of te verhuren. Check goed de voorwaarden van de verschillende leasemaatschappijen. Het is namelijk niet bij iedere leasemaatschappij mogelijk om jouw huidige auto in te ruilen of te delen, of te verhuren.

Is echt alles inbegrepen?

Ook bij een goedkopere private leaseauto is echt alles inbegrepen. Je verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en reparaties zijn allemaal inbegrepen in het private leasecontract. Ook pechhulp zit standaard in het private leasecontract en wordt er indien mogelijk vervangend vervoer voor je geregeld. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is brandstof te tanken. Kies je voor een elektrische private leaseauto dan hoef je ook niet meer te tanken. Een elektrische private leaseauto kun je vanaf ongeveer 300 euro al leasen. De verkeersboetes zijn natuurlijk wel voor eigen rekening!