Private lease auto op maat Mijn private lease

access_time Geplaatst op Saturday 15 February 2020 | Terug naar het overzicht

Ouderwets sparen of nieuwerwetse contracten

Vroeger spaarde je voor een nieuwe auto. Je deed onderzoek en ging dan op een goeie dag naar de dealer. Je maakte een proefrit en dat was dat. Maar wat nou als je je spaargeld eigenlijk wil houden? Je een ander doel hebt daarvoor maar je wil toch graag een degelijke auto rijden? Sinds een aantal jaar zien we een toename in de private lease. Niet voor niets want het rijden van een auto via private lease kent veel voordelen. Google maar eens op 'voordelen van private lease' en je ziet meteen waarom het zo makkelijk kan zijn.

Ook nu moet je onderzoek doen

Maar is dat het ook echt? Natuurlijk is het handig en fijn. Maar wat staat er tegenover? Een aanbieder wil ook van jou het nodige weten. Je baan, je inkomen, je andere betalingsverplichtingen. Daarom is ook in deze tijd belangrijk om onderzoek te doen. Want past datgene wat jij voor ogen hebt ook in het plaatje van de aanbieder? Welke aanbieder past het beste bij jouw wensen?

Wij helpen je

Voordat je met je nieuwe auto de showroom uit rijdt zijn er een heleboel stappen doorlopen. Wij van mijnprivatelease.com helpen je daarbij. Want uiteraard heb jij je auto in gedachten al uitgekozen. Maar welke opties kies je? Welke kleur? Hoeveel kilometers ga je maken en hoe lang wil je er eigenlijk mee rondrijden? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet. Alle aanbieders op een rij. Door je wensen in te vullen ontdek je binnen een paar seconden welke aanbieder het beste hij jou past. Je bent dan nog maar een paar muisklikken verwijdert van je nieuwe auto!