Dit zijn de voordelen van private lease

access_time Geplaatst op Tuesday 12 March 2019 | Terug naar het overzicht

Wil je overgaan op private lease of twijfel je nog?

Er zijn een aantal grote voordelen verbonden aan een auto leasen als particulier die je hier kunt vinden. Een van de voordelen is dat je een duidelijk inzicht krijgt van de kosten die je maandelijks maakt. Hieronder lees je de onderdelen die zitten in het leasecontract.

Een van de grote voordelen van private lease is dat je per maand een vast bedrag betaalt. Welke kosten zitten er bij het leasecontract inbegrepen?

  • de aanschaf van je auto
  • afschrijving en rente
  • een allrisk autoverzekering
  • wegenbelasting
  • onderhoud zoals de APK keuring en reparaties hulp bij pech
  • vervangend vervoer bij een reparatie die langer dan 24 uur duurt

Houd ruimte vrij voor onverwachte kosten

Vrijwel alle kosten worden gedekt en zijn opgenomen in het leasecontract. Een groot voordeel is dus dat je een duidelijk inzicht hebt in de maandelijkse kosten. Zijn er geen overige kosten waar je rekening mee moet houden bij private lease? Je moet zelf wel ruimte in je budget vrijhouden voor brandstofkosten, verkeersboetes, parkeerkosten en andere kosten.

Private lease: goedkoper dan een auto kopen met eigen geld

Heb je geen spaargeld om een nieuwe auto aan te schaffen, maar wel een vast inkomen? Dan is private lease wellicht een interessante optie voor je. Wanneer je een auto met geleend geld koopt is het slimmer om voor private lease te gaan, omdat dit op lange termijn goedkoper is. In sommige gevallen is het ook goedkoper om voor private lease te gaan in plaats van een auto kopen met je eigen geld. Je vindt de goedkoopste lease auto op onze website!

Andere voordelen van private lease

Er zitten meer voordelen aan private lease. Zo krijg je gratis haal- en brengservice bij reparatie of onderhoud en hoef je hier dus zelf niets voor te doen. Daarnaast kun je zelf bepalen hoelang je met een auto wilt doen. Sluit een contract voor een aantal maanden of jaren: wanneer de leaseperiode afloopt kun je de auto inruilen en weer een nieuwe kiezen. Meer weten over private lease en de vele opties die je bij ons hebt? Neem contact met ons op en ontdek wat er voor jou mogelijk is.