De Dacia Sandero bij Athlon Private Lease

De Dacia Sandero private lease bij Athlon Private Lease

Je wilt een praktische auto die gewoon doet wat hij moet. Jou comfortabel van A naar B brengen. Op de Dacia Sandero kan je altijd rekenen. Ontdek z’n specs.

    Alle ruimte in de Dacia Sandero private leaseauto

    Met de Dacia Sandero kies je voor een compacte stadsauto die tegelijkertijd ontzettend ruim aanvoelt. Zo rijd je zonder gedoe door de drukte, terwijl jij en je passagiers binnen genoeg bewegingsvrijheid hebben. Jullie bagage gaat nergens heen, want er zijn opbergvakken genoeg voor je telefoon, sleutels en portemonnee. Achterin kan je ook voldoende kwijt.

    Dacia Sandero private lease
    Dacia Sandero Interieur

    Alle hulp aanwezig

    Je rijdt nog veiliger dankzij slimme rijhulpjes die je helpen remmen voor gevaar, snelheid houden en netjes binnen de baan rijden. Ben je moe? Dan merkt de Sandero dat op en waarschuwt hij je.

    Simpeler, beter

    Met je rechterhand driftig op zoek naar de juiste knoppen? Niet in de Sandero. Het vernieuwde dashboard is voorzien van alle essentiële knoppen die je nodig hebt. Dat maakt rijden makkelijker.

    Sandero: nieuwe technologie

    Dankzij Dacia Media Control heb je snel toegang tot alle functies van je telefoon én auto. Zo mis je ook als je lang onderweg bent niks. Ben je chaotisch? De Sandero geeft je een waarschuwing als je je telefoon in de auto laat liggen. Ook helpt hij je herinneren waar je auto geparkeerd staat, als je dat vergeten bent. Handig! Met Athlon Private Lease rijd je de Dacia Sandero tegen een vaste prijs per maand zonder onverwachte kosten als onderhoudsrekeningen.



    Dacia Spring aan het laden

    Keurmerk Private Lease

    Athlon is trots op het Keurmerk Private Lease, dat gegeven is door de Stichting Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat je als leaserijder altijd kunt rekenen op uitgebreide bescherming en transparante voorwaarden. Zo kan je met vertrouwen een auto leasen.

    Keurmerk Private Lease
    1. Een transparant contract
    2. Volledig product zonder verrassingen
    3. Nooit te hoge financiële lasten
    4. 14 dagen bedenktijd
    5. Zekerheid bij klachten
    Dacia Sandero zakelijk leasen?

    Dacia Sandero zakelijk leasen?

    Hij is compact, stoer en voorzien van alles wat je nodig hebt. De Dacia Sandero is een ideale zakelijke stadsauto voor leaserijders die op zoek zijn naar goede kwaliteit voor een relatief voordelige prijs. Een praktische auto waar je op kan rekenen. Je kan de Dacia Sandero zakelijk leasen bij Athlon Essential. Voor welke uitvoering ga jij? Stel jouw zakelijke leaseauto nu samen.

    Disclaimer

    Afbeeldingen en kleur kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.