De Skoda Enyaq

De Skoda Enyaq private lease bij Athlon Private Lease

Ook Skoda zet in op duurzame mobiliteit met hun eerste volledig elektrische SUV. De Skoda Enyaq is een praktische gezinsauto met een strak uiterlijk.

    Samen onderweg in de Skoda Enyaq private lease

    Skoda zet de Enyaq neer als ultieme elektrische SUV voor het hele gezin. Lekker hoog op de weg, met een flinke actieradius van 537 kilometer (WLPT) en ontzettend ruim vanbinnen. Waar je ook plaatsneemt; je zit lekker comfortabel. Verder kan je zonder gedoe een flinke hoeveelheid tassen meenemen, want de Skoda Enyaq heeft met 585 liter behoorlijk wat bagageruimte. Met Athlon Private Lease rijd je de Skoda Enyaq tegen een vaste prijs per maand zonder onverwachte kosten als onderhoudsrekeningen.

    Skoda SCALA als private leaseauto
    Meer over de Enyaq

    Weinig weerstand

    De Enyaq is niet alleen 100% elektrisch, maar gaat ook superzuinig met z’n energie om. Een laag design en aerodynamisch ontwerp zorgen voor zo min mogelijk luchtweerstand als je over het asfalt glijdt.

    Probleemloos kamperen

    Met het hele gezin op kampeervakantie? Doen! De Skoda Enyaq private leaseauto is krachtig genoeg om een caravan tot wel 1200 kilo te trekken.

    De Skoda Enyaq privé leasen

    Enyaq: praktisch van Skoda

    Skoda staat bekend om zijn praktische benadering en dat zie je ook in de Enyaq terug. Denk bijvoorbeeld aan telefoonstandaarden in de hoofdsteunen, een parapluhouder en een parkeerkaarthouder. Een augmented reality-display op de voorruit geeft je op een veilige manier alle informatie die je nodig hebt, zoals je snelheid en navigatie. Verder helpen allerlei hulpsystemen je onderweg afstand houden, van rijbaan wisselen en inhalen.

    Keurmerk Private Lease

    Athlon is trots op het Keurmerk Private Lease, dat gegeven is door de Stichting Keurmerk Private Lease. Voor jou als leaserijder betekent dit dat je altijd volledige bescherming en glasheldere voorwaarden krijgt. Zo kan je altijd met een goed gevoel een auto leasen.

    Keurmerk Private Lease
    1. Een transparant contract
    2. Volledig product zonder verrassingen
    3. Nooit te hoge financiële lasten
    4. 14 dagen bedenktijd
    5. Zekerheid bij klachten
    Skoda SCALA zakelijk leasen

    Skoda Enyaq zakelijk leasen?

    Kies je liever voor zakelijk leasen via Athlon Essential? Ook dan is de Enyaq een goede keuze. De praktische SUV combineert een ruim interieur met geavanceerde technologieën en een indrukwekkend rijbereik tot 537 kilometer (WLPT, waardoor hij ook geliefd is bij zakelijke rijders. Daarnaast kan je als zzp’er of mkb’er rekenen op verschillende voordelen. Bekijk het aanbod en de leaseprijs en maak de switch!

    Disclaimer

    Afbeeldingen en kleur kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering.